Bergen op Zoom

Dronken man loopt weg na botsing om boodschappen te doen

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Een man van 47 uit Bergen op Zoom is zondagmiddag gearresteerd, omdat hij was weggelopen na een botsing. Nadat hij met zijn bestelbus deuken had gereden in een geparkeerde auto, is de Bergenaar uitgestapt en boodschappen gaan doen.

De politie kreeg zondagmiddag een melding binnen over een aanrijding op de Markiezaatsweg in Bergen op Zoom. De bestuurder van een bestelbus bleek tegen een geparkeerde auto te zijn gereden. De rechterkant van de auto was over de hele lengte beschadigd. De bestuurder van de bestelwagen was uitgestapt en de supermarkt ingelopen. De bumper van zijn bestelwagen was beschadigd.

Dronken, geen rijbewijs en onverzekerd

De Bergenaar bleek lastig te vinden. In de supermarkt was hij niet meer. De politie ging langs z’n huis, maar ook daar was hij niet. Uiteindelijk kwam hij op een fiets terug naar zijn bestelbus gereden. De eigenaar van de beschadigde auto en zijn vrienden hebben de man vastgehouden tot de politie terugkwam. De Bergenaar bleek dronken te zijn, hij had geen rijbewijs en de bestelbus was niet verzekerd.

De politie heeft de Bergenaar gearresteerd. Hij gaf toe dat hij met de bus had gereden en dat hij hem daar geparkeerd had. Maar hij zei dat hij de schade aan de andere auto niet veroorzaakt had.