Ossendrecht

Enthousiaste en ondernemende beheerder(s) gezocht voor MFC De Drieschaar

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Gezocht: iemand die enthousiast en ondernemend is en ruime ervaring heeft in de horeca. De gemeente Woensdrecht is op zoek naar een nieuwe beheerder voor multifunctioneel centrum De Drieschaar in Ossendrecht. De Drieschaar wordt sinds juli tijdelijk beheerd, nadat Marie-Rose de Moor plotseling overleed. De gemeente wil nu een nieuwe vaste beheerder vinden.

De gemeente vindt het belangrijk dat er iemand met ervaring naar MFC De Drieschaar komt. En dat mag ook een echtpaar zijn. De Drieschaar is een belangrijke plek voor Ossendrecht. Want veel verenigingen en stichtingen maken gebruik van de zalen in het multifunctioneel centrum. “In het MFC moet iedereen zich thuis voelen. Of je nu komt om te sporten, te vergaderen of om gewoon gezellig iets te drinken,” laat wethouder Jeffrey van Agtmaal weten. “Het is aan de beheerder om maatschappelijke activiteiten te faciliteren en om het actief gebruik van het gebouw en het verhuren van de ruimtes te stimuleren.”

Beheerder heeft vrijheid én verantwoordelijkheid

In juli moest De Drieschaar een tijdje dicht, nadat beheerster Marie-Rose de Moor plotseling was overleden. Nick en Kathleen van Human Sports zijn toen ingesprongen. “Wij zijn hen hier erg dankbaar voor, dit geeft ons de mogelijkheid om rustig op zoek te gaan naar een nieuwe vaste beheerder, terwijl verenigingen toch gebruik kunnen maken van De Drieschaar,” aldus Van Agtmaal.

De zoektocht naar een vaste vervanger is nu toch begonnen. De nieuwe beheerder moet niet alleen enthousiast zijn en ondernemend. De gemeente wil iemand met ruime horeca-ervaring, omdat de beheerder ook verantwoordelijk is voor het onderhoud van en de veiligheid in De Drieschaar. Je moet ook gastvrij zijn, creatief en dienstverlenend. “Als beheerder heb je veel vrijheid en tegelijkertijd veel verantwoordelijkheid,” legt de wethouder uit.

Vacature op site gemeente Woensdrecht

De vacature voor beheerder van MFC De Drieschaar staat op de website van de gemeente Woensdrecht. Daar vind je dus de complete lijst met werkzaamheden en functie-eisen. Als je wilt solliciteren op de baan, moet je dat doen voor zondag 11 december.

Lees ook: De Drieschaar in Ossendrecht weer open, na plotseling overlijden beheerster