Geen regio geselecteerd

Geen onveilige situatie aangetroffen op Hazeduinen

Redactie Redactie

Op vakantie- en recreatiepark Hazeduinen in Putte zijn afgelopen zaterdag geen onveilige of ongezonde situaties aangetroffen tijdens een handhavingsactie van de gemeente Woensdrecht de werd gehouden in samenwerking met de politie en de brandweer.

Het doel van deze actie was een algemeen beeld te schetsen van het recreatiepark. Daarnaast zouden er eventuele sociale misstanden worden aan gepakt. Er is door de brandweer gekeken naar brandveiligheid op het terrein. Deze bleek niet onvoldoende te zijn, maar de aanwezige brandweer heeft wel tips gegeven om dit te vergroten. 

De gemeente wil meer inzicht op wie er op het park verblijven. Het is namelijk 365 dagen per jaar open. Het gaat hierbij om de armoedebestrijding en mensen die zorg mijden. Dit bleek maar in een enkel geval nodig te zijn. Op het park zijn dus geen angstaanjagende dingen aangetroffen. Zowel burgermeester Adriaansen als mede-eigenaresse van het park Mevrouw Joldersma zijn blij dat het goed verlopen is. “Wanneer er weer een actie komt zijn wij weer bereid om mee te helpen”, aldus Joldersma.