Bergen op Zoom

Genieten van verschillende gerechten en culturen tijdens de Foodstoet

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Op 30 en 31 augustus en 1 september vindt in Bergen op Zoom de vierde editie plaats van de Foodstoet. Stadspark Kijk in de Pot verandert drie dagen lang in een walhalla voor iedere foodlover.

Ook dit jaar is er tijdens de Foodstoet een selectie van de beste foodtrucks uit het land met gerechten van verschillende culturen en eetgewoonten uit diverse continenten, maar ook een uitgebreid aanbod aan activiteiten.

Kick-off

Op vrijdagmiddag is er de ‘Foodstoet Weekend Kick-off’. Op deze vrijdagmiddagborrel kun je samen met je collega’s op een bijzondere manier je weekend beginnen. Een speciaal gedeelte van het festivalterrein wordt ingedeeld met statafels, er zijn icebuckets met lekkers en er is een DJ die voor alle bedrijven hun zelf ingezonden platen draait. Bedrijven die mee willen doen, kunnen zich aanmelden via [email protected].

Kidsstoet

Ook aan de jongste bezoekers is gedacht. Speciaal voor kinderen is er de kidszone. Dit is een plek waar de kinderen kunnen spelen terwijl de ouders een hapje en drankje halen. Op zaterdag is er van 12.00 tot 15.30 uur de Kidsstoet. Dit is een speciale activiteitenmiddag voor kinderen. Zij kunnen dansen met Anouk Roedeloff, schminken, een kookactiviteit en een Kid Silent Disco. Na iedere activiteit krijgen de kinderen een stempel op de stempelkaart. Bij een volle kaart krijgen ze een leuke attentie.

Bootcamp

Voor de sportievelingen is er op zondag van 11.00 tot 12.00 uur de Fruitstoet Foodcamp. Dit is een intensieve bootcamp om de dag sportief en gezond te beginnen. Ook zal de truck van saplab aanwezig zijn met healthy smoothies.

De Foodstoet is gratis te bezoeken op vrijdag van 15.00 tot 23.00 uur, op zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en zondag van 12.00 tot 21.00 uur.