Roosendaal

Gewonde man schietincident in Roosendaal is aangehouden

Foto: Christian Traets Fotografie

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

De man die afgelopen zondag ernstig gewond raakte tijdens een schietpartij aan de Diamantdijk in Roosendaal, is aangehouden. Dat maakt de politie bekend. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het incident.

Het gaat om een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij werd zondag door meerdere kogels geraakt en meldde zichzelf zwaargewond bij het ziekenhuis. Momenteel ligt de man nog in het ziekenhuis. De politie heeft hem dinsdag aangehouden.

Het onderzoek naar de schietpartij gaat nog steeds door. Meerdere mensen hebben een getuigenverklaring afgelegd. Ook zijn er meerdere camerabeelden en de forensische opsporing heeft technische sporen veiliggesteld.

De politie is nog steeds op zoek naar de man die kort na het incident aan de Boulevard Antverpia is gezien. Het gaat om een donkergetinte man met een ringbaardje. Zondag droeg hij een zwarte jas en een donkerblauwe joggingbroek.

Lees ook: Schietpartij in Roosendaal, één gewonde Lees ook: Burgemeester wil slagkracht van politie en justitie na vierde schietpartij dit jaar