Bergen op Zoom

Het programma zuidwest-midweekmagazine is terug op de radio

Van links naar rechts Kees Spikker, Tomas Brouwers, Alex Pijnen

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Het radioprogramma zuidwest-midweekmagazine is terug. Het komt in de plaats van de woensdag-editie van ZuidWest Update. Je kunt het dus voortaan elke woensdag beluisteren van 18.00 uur tot 19.00 uur op ZuidWest FM. Zuidwest-midweekmagazine werd eerder al uitgezonden van 1988 tot 2011.

Door: Bianca van Vugt

De woensdagaflevering van het radioprogramma ZuidWest Update verandert naar zuidwest-midweekmagazine. Luisteraars die al langer genieten van onze radioprogramma’s kennen zuidwest-midweekmagazine waarschijnlijk nog van de eerdere edities. Die werden uitgezonden van 1988 tot 2011. Daarna is de naam veranderd in ZuidWest Update.

Zuidwest-midweekmagazine is een informatief familieprogramma. Elke week komen er twee gasten vertellen over hun bedrijf, hobby of activiteiten die ze organiseren in de regio. Natuurlijk worden de gesprekken afgewisseld met goede muziek. Kees Spikker is de presentator en samensteller van zuidwest-midweekmagazine. Hij maakt de show samen met de technici Alex Pijnen en Tomas Brouwers. “We gaan er vol voor,” laat Spikker weten.

Je kunt zuidwest-midweekmagazine voortaan elke woensdag beluisteren van 18.00 uur to 19.00 uur op ZuidWest FM. ZuidWest FM is te beluisteren via de kabel op FM 87.5 en natuurlijk ook via onze website. Als je vooraf al wilt weten wie er te gast zijn in zuidwest-midweekmagazine of wat de onderwerpen zijn, kijk dan op de Facebookpagina.