Bergen op Zoom

Kaartverkoop gestart voor musical Oliver! van Stichting BOV

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

De kaartverkoop voor de musical Oliver! van Stichting BOV uit Bergen op Zoom is van start gegaan. Kaarten zijn te koop via de website en de kassa’s van theater De Maagd of via de website van de BOV.

De musical is gebaseerd op het boek ‘Oliver Twist’ van Charles Dickens. Oliver is een weesjongetje dat opgroeit in een oud, somber weeshuis in het 19e eeuwse Londen. Als de jongen terecht komt in een omgeving van grafzerken, rouwkransen, lijken en doodskisten, besluit hij te ontsnappen. Terwijl Oliver rondzwerft door de straten van Londen ontmoet hij  ‘The Artful Dodger’. Deze weet Oliver te overtuigen om mee te gaan naar de schurk Fagin. Hij leidt kinderen op tot zakkenrollers. In ruil voor het gestolen geld biedt hij hen onderdak. Zal het Oliver lukken om aan deze hebzuchtige man te ontkomen?

Dubbele première

Omdat er gespeeld wordt met een dubbele kindercast en omdat elke cast een heuse première verdient, worden er twee premières achter elkaar gehouden. De eerste première-avond is op vrijdag 27 maart en de tweede op zaterdag 28 maart. Kaarten zijn te koop via www.demaagd.nl.

Musical Award

Stichting BOV is ook dit jaar in de race voor meerdere Amateur Musical Awards. De productie AIDA, welke dit jaar werd opgevoerd, is in verschillende categorieën genomineerd. De awards worden op maandag 18 november uitgereikt in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Lees ook: BOV genomineerd in zeven categorieën Amateur Musical Awards