Bergen op Zoom

Landal-vakantiepark bij Bergen op Zoom moet in de zomer van 2024 af zijn

Impressie van een recreatiewoning in het nieuwe Landal-park.

Sven de Laet Sven de Laet

De komst van het nieuwe vakantiepark Landal bij Bergen op Zoom is weer een stapje dichterbij. De ontwikkelaar start waarschijnlijk in september van dit jaar met de bouw van de eerste 44 woningen, receptie en horeca. In de zomer van 2024 moet het vakantiepark helemaal klaar zijn met 97 huisjes en zeven Tinyhouses.

Het nieuwe Landal-vakantiepark komt op het terrein van de vroegere camping Heidepol. Voor LandalGreenparks wordt dit het eerste park in het westen van de provincie. “Dit vakantiepark is een mooie recreatieve aanvulling voor het toerisme in deze regio”, vertelt directeur Dirk Anbeek. “Deze omgeving zal veel van onze gasten aanspreken.”

Verkoopdagen

Er zullen de komende anderhalf jaar vier soorten vakantiehuisjes gebouwd worden op het park: Comfort, Luxe, Extra Luxe en Wellness. Een deel daarvan zal ook beschikbaar komen voor de verkoop. Op 4, 5 en 6 maart kunnen geïnteresseerden al een kijkje nemen op de locatie tijdens speciale verkoopdagen.

Het nieuwe park van Landal komt op de plek van de voormalige camping Heidepol, ten oosten van Bergen op Zoom (Foto: Google Maps).
Lees ook: Landal naar Bergen op Zoom met 105 vakantiewoningen en 46 lodges