Roosendaal

Man (85) overlijdt bij botsing op kruising Jan Vermeerlaan

Maarten Elst Maarten Elst

Een 85-jarige man is maandagnamiddag bij een botsing aan zijn verwondingen overleden. Dat bevestigt de politie. Twee auto’s kwamen door een nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Dit gebeurde op de kruising van de Burgemeester Freijterslaan met de Jan Vermeerlaan in Roosendaal. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en probeerden de 85-jarige man nog te reanimeren. Eerste hulpverlening mocht volgens de politie echter niet baten, de man overleed ter plaatse. De inzittenden van de andere auto, een 25-jarige man en een 25-jarige vrouw, zijn voor controle naar een ziekenhuis overgebracht.

Het ongeval gebeurde omstreeks 19 uur ‘s avonds. Door een nog onbekende oorzaak zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Burgemeester Freijterslaan met de Jan Vermeerlaan. Beide voertuigen raakten flink beschadigd. Hulpdiensten kwamen snel ter plaatse en startten direct met de reanimatie van een 85-jarige man.

Reanimatie mocht niet baten

Reanimatie mocht volgens de politie echter niet baten. De man, van wie de verdere identiteit nog onbekend is, overleed terplekke aan zijn verwondingen. Een 25-jarige man en een 25-jarige vrouw, de twee inzittenden van de andere auto, zijn overgebracht naar een ziekenhuis ter controle.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is vooralsnog niet bekend. Verkeersongevalspecialisten hebben op de locatie van het ongeluk sporenonderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. De politie doet de komende tijd verder onderzoek naar de mogelijke toedracht van het auto-ongeluk.