Bergen op Zoom

Man ernstig gewond door mishandeling in De Karmel, politie zoekt getuigen

Close-up van de schouder van een agent met politie-embleem op de zijkant van de mouw.

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Een man van 40 uit Bergen op Zoom is zaterdag zwaargewond geraakt bij een ruzie in De Karmel in Bergen op Zoom. De politie heeft twee verdachten gearresteerd en zoekt nog getuigen en camerabeelden van de mishandeling.

Waarschijnlijk kregen de verdachten en het slachtoffer zaterdagmiddag rond half vier ruzie. Maar wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De man uit Bergen op Zoom heeft ernstige verwondingen opgelopen. “Terwijl hij op de grond ligt, wordt hij vermoedelijk nog geschopt,” laat de politie weten.

Politie zoekt getuigen, foto’s en filmpjes

Agenten hebben in De Karmel twee verdachten gearresteerd. Het gaat om een man van 45 uit Bergen op Zoom en een vrouw van 28 uit Almere. De politie vermoedt dat zij elkaar kennen. Ze zitten nog vast voor onderzoek. Omdat er nog veel onduidelijk is, vraagt de politie de hulp van getuigen en van mensen die de ruzie of de mishandeling hebben gefilmd of gefotografeerd.

Als je informatie hebt kun je bellen met 0900-8844 of een WhatsApp sturen naar 06-12.20.70.06. Je kunt ook online een tipformulier invullen. Als je liever anoniem blijft, kun je de informatie doorgeven bij Meld Misdaad Anoniem. Dat kan door te bellen met 0800-7000 of via de website van Meld Misdaad Anoniem. Het is in alle gevallen handig als je het dossiernummer 2022-273703 doorgeeft, zodat duidelijk is over welke zaak de informatie gaat.