Roosendaal

Man gewond naar ziekenhuis na burenruzie in Roosendaal

Maarten Elst Maarten Elst

Een 52-jarige man uit Roosendaal is vrijdagavond 20 augustus gewond geraakt bij een burenruzie. De man zou rond 21.50 uur met een houten voorwerp zijn geslagen door een 41-jarige buurtbewoner. Volgens de politie zouden de twee al langere tijd een conflict met elkaar hebben en escaleerde het vrijdagavond met een hoogoplopende ruzie. De dader, een 41-jarige man uit Roosendaal, is door de politie aangehouden en zit vast voor verhoor. De politie doet ondertussen verder onderzoek naar het incident.

Het incident vond vrijdagavond omstreeks 21.50 uur plaats aan de Jan Vermeerlaan in Roosendaal. Agenten ontvingen een melding van een ruzie tussen buurtbewoners. Te plaatse vonden agenten een gewonde man aan. Volgens de politie zou de man met een houten voorwerp zijn geslagen. Het 52-jarige slachtoffer is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

Climax

Volgens de politie waren de dader en het slachtoffer bekenden van elkaar. Het tweetal zou al langere tijd een conflict met elkaar hebben. Vrijdagavond bereikte deze ruzie haar climax. Volgens de politie zou de verdachte mogelijk bedreigd zijn door het slachtoffer. Agenten hebben getuigenverklaringen opgenomen en een buurtonderzoek gehouden. De verdachte is gearresteerd en zit vast voor verhoor. Het slachtoffer heeft aangifte van mishandeling gedaan.