Roosendaal

Man wordt meegesleurd met rijdende auto en op hoofd geslagen in Roosendaal

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

Sinds zondag staat er een filmpje op Dumpert van een man die meegesleurd wordt met een auto. Hij zit klem tussen een autoruit en wordt door de bijrijder meerdere keren op zijn hoofd geslagen.

Door een snapchatfilter is te zien dat de video in Roosendaal is opgenomen. De man zit vastgeklemd tussen het raam en het dak, aan de bijrijderskant van de auto. Hij roept meerdere keren dat de auto moet stoppen, maar daar wordt geen gehoor aan gegeven. Een inzittende in de auto roept dat de bijrijder de man een ‘vuist’ moet geven. De bijrijder wil eerst niet toegeven, omdat hij het zielig vindt, maar slaat uiteindelijk meerdere keren de man in zijn gezicht. De inzittenden in de auto moeten daar hard om lachen. Na een kleine minuut wordt de man losgeduwd en valt hij uit de rijdende auto op de grond.

De heftige en shockerende beelden zijn te bekijken op Dumpert.nl. Volgens Omroep Brabant weet de politie in Roosendaal wie de personen in de auto zijn. Een woordvoerder laat weten dat er verder onderzoek wordt gedaan.