Ossendrecht

Max Meijer (23) uit Ossendrecht vermist

Max Meijer wordt sinds zondagochtend vermist (Foto: Amy Meijer)

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

De 23-jarige Max Meijer uit Ossendrecht is sinds zondagochtend vermist. Max was een nachtje gaan stappen met een vriend in Antwerpen. Ergens tijdens de nacht zijn de twee elkaar kwijtgeraakt. Zijn zus Amy maakt zich ernstig zorgen om haar broer en roept mensen via Facebook op om naar hem uit te kijken.

Sinds zondagochtend 06.00 uur is er niks meer vernomen van Max. “Het precieze verhaal weten wij niet”, vertelt zijn zus Amy aan Omroep Brabant. “Maar hij is voor het laatst gezien bij dönerzaak Kababu aan de Schippersstraat in Antwerpen”.

Volgens Amy hadden de twee vrienden afgesproken op elkaar te wachten bij de auto van Max als ze elkaar kwijt zouden raken. Zijn vriend heeft er twee uur gewacht, maar hij kwam niet opdagen. Uiteindelijk heeft zijn vriend een taxi naar huis genomen. De auto is inclusief de spullen van Max blijven staan aan de Oudenleeuwerui in Antwerpen.

Opsporingsbericht

De Nederlandse politie is volgens Amy bezig met een opsporingsbericht. Max droeg die bewuste nacht een spijkerbroek, beige gekleurde schoenen en een beige jas. Wie meer informatie heeft over Max kan contact opnemen met Amy Meijer door een privébericht te sturen op Facebook.