Roosendaal

Medewerkers Roosendaalse supermarkt houden winkeldief aan

Close-up van politielogo op rug van agent

Maarten Elst Maarten Elst

Een 36-jarige winkeldief uit Oudenbosch is woensdag 16 juni aangehouden nadat hij goederen uit een Roosendaalse supermarkt zou hebben gestolen. Rond half zes ‘s avonds rekende de man vermoedelijk niet al zijn boodschappen af waarna hij de winkel verliet. Supermarktmedewerkers liepen achter de man aan en konden voorkomen dat de man met de gestolen goederen het parkeerterrein van de supermarkt aan de Philipslaan verliet. De 36-jarige man is verhoord en met een dagvaarding vrijgelaten.

Rond 17.35 uur sloot de man bij de rij aan de kassa van een supermarkt aan de Philipslaan in Roosendaal aan. De alerte kassamedewerkster vermoedde dat de man niet alle spullen afrekende en sprak hem hierop aan. Kort daarop verliet de 36-jarige inwoner van Oudenbosch de winkel met gestolen goederen, waarna supermarktmedewerkers achter hem aan gingen.

In toom gehouden

Op het parkeerterrein spraken de supermarktmedewerkers de man aan, waarna de inwoner van Oudenbosch agressief reageert. Met hulp van een omstander houden de medewerkers de winkeldief in toom en dragen de man over aan de agenten. Kort daarvoor zou de man de gestolen goederen terug hebben gegeven. De 36-jarige man is verhoord en vervolgens met een dagvaarding vrijgelaten.