Roosendaal

Meerdere daders beroven en mishandelen een tiener en laten hem gewond achter

Close-up van een politie-embleem op gele reflecterende strepen op de mouw van een politie-uniform

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Een man van 18 is in Roosendaal gewond geraakt bij een gewelddadige overval. De tiener is door meerdere daders beroofd en mishandeld. Dat was op de Bandeliersberg in Roosendaal, in de nacht van zaterdag op zondag. De jonge man was op de fiets op weg naar huis, toen hij werd overvallen. De daders gingen er vandoor met waardevolle spullen en lieten de tiener gewond achter. De politie zoekt getuigen en camerabeelden van de gewelddadige straatroof.

De overval was zondagnacht rond 4.30 uur. “Het slachtoffer had een feestje bezocht bij iemand thuis,” aldus de politie. “Hij ging op zijn fiets onderweg naar huis toen hij op het fietspad tussen het Tolbergcentrum en de Begijnenberg belaagd, mishandeld en beroofd werd door meerdere daders.”

Het is niet bekend hoe het nu met het slachtoffer gaat. De overvallers zijn er in elk geval wel vandoor gegaan met een aantal van zijn kostbaarheden. De recherche onderzoekt de beroving, onder andere door camerabeelden te vinden uit de buurt van de overval. Ook wil de recherche graag spreken met getuigen die in de nacht van zaterdag op zondag iets gezien hebben.

Als je iets weet over de beroving of de daders kun je bellen met de politie op 0900-8844. Of je kunt een tipformulier invullen. Het zaaknummer dat je daarbij kunt vermelden is 2021181198.