Bergen op Zoom

Met interactief spel speurend door binnenstad van Bergen op Zoom

Foto: © Ludiek Events

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Leg contact met spionnen, zoek aanwijzingen en vindt nieuwe telefoonnummers, ga op pad door Bergen op Zoom en ontrafel het verhaal achter ‘Ontsleuteld’. Na Breda is Bergen op Zoom de tweede plek in West-Brabant waar je mee kunt doen aan een interactief spel. Alleen, of samen met vrienden, familie of collega’s.

Het spel ‘Ontsleuteld’ is gemaakt door Ludiek Events uit Zwanenburg. Je kunt het spelen in meerdere steden in Nederland en vanaf nu dus ook in onze regio. “Wij hebben een ontzettend leuk interactief spel ontwikkeld welke de komende periode te spelen is in het centrum van Bergen op Zoom. We hebben hard gewerkt deze voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht de groepsgrootte,” aldus de organisatie.

‘Ontsleuteld’ belooft je het echte spionnengevoel te geven. Je krijgt aanwijzingen die je leiden naar allerlei plekken in de binnenstad van Bergen op Zoom. “Ontsleutel de bijbehorende opdrachten, speel alle telefoonnummers vrij en probeer zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever!” roept Ludiek Events op.

Meedoen kost 15 euro per persoon

Om mee te doen, moet je dus in elk geval telefonisch bereikbaar zijn, waarschuwt de organisatie. “Houdt je telefoon overigens goed bij de hand want er kan zomaar contact met je worden opgenomen. Trrrrring, trrrrrrring, je bent gezien!” Deelnemers staan continue in contact met de spionnen van het spel. Via je telefoon krijg je opdrachten binnen en je zult ook geregeld een telefoonnummer moeten bellen om aanwijzingen te vinden.

Ludiek Events belooft dat het spel coronaproof is. Om mee te kunnen doen aan ‘Ontsleuteld’ moet je je opgeven via de website. Daar kun je aangeven met hoeveel mensen je het spel wilt spelen. ‘Ontsleuteld’ kost 15 euro per persoon.