Putte

Permanent twee prikposten in Putte

Diagnovum.

Herbert Kats Herbert Kats

Putte heeft vanaf maandag 3 juni twee prikposten. Niet tijdelijk maar permanent, legt woordvoerder Bjorn Rommens van medisch dienstverlener Diagnovum uit. Dat betekent een aanzienlijke verruiming van de dienstverlening.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat de bestaande locatie in Multifunctioneel Centrum De Biezen nog even zou blijven terwijl de nieuwe in Ontmoetingscentrum De Bunt opstartte. Inmiddels is gebleken dat het toch mogelijk is om twee prikposten te houden.

De nieuwe prikpost in De Bunt is zowel ‘s maandags als vrijdags open, wekelijks tussen 8.00 en 10.00 uur. Daarnaast blijft prikken in De Biezen mogelijk op woensdag tussen 9.30 en 10.00 uur. Diagnovum vindt bloedprikken zonder afspraak en dichtbij huis belangrijk en is blij met de uitbreiding.

Bravis

Diagnovum werkt samen met het Bravis Ziekenhuis. Het afgenomen bloed wordt onderzocht door het laboratorium van dat ziekenhuis. Uitslagen zijn inzichtelijk voor zowel patiënt, huisarts als -indien nodig- een specialist via MijnBravis. Voordeel van deze samenwerking is dat bij doorverwijzing door de huisarts naar het ziekenhuis een bloedafname niet opnieuw gedaan hoeft te worden.

Meer informatie op diagnovum.nl