Bergen op Zoom

Ondernemerschap wordt gevierd tijdens de Ondernemersontmoeting in Bergen op Zoom

De eerste editie van de Ondernemersontmoeting, in juni 2022.

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

Ondernemers moeten het ondernemerschap vieren. Dat is het thema van de tweede Ondernemersontmoeting in het Groot Arsenaal in Bergen op Zoom. Op 3 november kunnen ondernemers uit de gemeente daar bij elkaar komen om te netwerken, bij te kletsen en twee pitches bij te wonen.

Iedereen is welkom bij de Ondernemersontmoeting. “Jong of oud, groot of klein, die diversiteit maakt het juist interessant”, vertelt Ad Segers van het Ondernemersgala. De Ondernemersontmoeting is eigenlijk een voorproefje van het Ondernemersgala, dat in april plaatsvindt. “Door corona is iedereen elkaar een beetje uit het oog verloren, dat proberen we op deze manier weer te herstellen.”

Ontmoeten en bijpraten

Centraal op de avond staat het ontmoeten en bijpraten. Maar er gebeurt meer. “Twee jonge ondernemers geven een pitch over hun bedrijven en hun boodschap.” Jean Pierre de Wild neemt bezoekers mee in de wereld van The Good Brand. Het motto van zijn bedrijf: ‘Geen groene woorden, maar groene daden’. Daarna komt DreaQus Brewery aan het woord. “Zij gaan een nieuw Bergs biertje presenteren!”

De organisatie hoop dat er veel ondernemers op de ontmoeting afkomen. “Het is een mooie manier om van elkaar te leren en om het netwerk uit te breiden.” Opgeven kan nog via de website van GoBoZ.