Roosendaal

Playdôme Roosendaal houdt open dag op de bouwplaats

Eigenaar Nicky Broos in een rode polo poseert op de bouwplaats van het nieuwe Playdôme

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Het nieuwe speelpaleis Playdôme in Roosendaal geeft alvast een kijkje in de keuken. Op zondag 4 juli geeft eigenaar Nicky Broos rondleidingen over het bouwterrein. Playdôme ligt op het Leisure Park Roosendaal en gaat pas in augustus open.

Playdôme is een Multi Activity Center, een gebouw waar je allerlei verschillende activiteiten in kan doen. Denk dan bijvoorbeeld aan lasergamen, bijzondere vormen van bowlen en curlen, bijlgooien en karten. En natuurlijk is er ook horeca bij, zodat je iets kunt eten of drinken. Allemaal in de stijl van de bergen in de Alpen.

Eigenaar Nicky Broos gaat de rondleidingen over het bouwterrein zelf geven. “Op zondag 4 juli 2021 geven we iedereen de unieke en eenmalige kans om de bouwplaats van Playdôme te betreden,” zo laat Playdôme weten. Tussen 11.00 en 16.00 uur is er elk uur een rondleiding.

Je kunt gewoon spontaan aansluiten, maar er is elk uur maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus als je zeker wilt zijn van een plekje, dan kun je je beter van tevoren inschrijven. Stuur dan een mail naar [email protected] met je voor- en achternaam, het aantal mensen dat komt en het tijdstip waarop je langs wilt komen.

Artist impression van het nieuwe Playdôme
Zo moet het Playdôme in Roosendaal er uit gaan zien