Bergen op Zoom

Politie arresteert vrouw uit Bergen op Zoom voor doodsbedreigingen

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De politie heeft zondagmiddag een vrouw van 37 uit Bergen op Zoom gearresteerd. Ze wordt er van verdacht een stadsgenoot te hebben bedreigd met de dood. Omdat de vrouw een vuurwapen had genoemd tijdens het bedreigen, heeft de politie ook haar huis doorzocht.

Een vrouw van 37 uit Bergen op Zoom is zondagmiddag gearresteerd bij haar woning in de wijk Nieuw Borgvliet. De vrouw wordt verdacht van doodsbedreigingen aan een stadsgenoot. Daarbij zou ze het hebben gehad over een vuurwapen. Dat was voor de Officier van Justitie reden om een huiszoeking te laten doen.

De vrouw was niet thuis, toen de politie haar huis doorzocht. Agenten hebben geen vuurwapen gevonden. Wel lagen er zo’n 6 kilo hennepgruis, bijna 500 gram hasj, een taser en spullen waarmee je een hennepkwekerij kunt opzetten. Omdat de politie eigenlijk alleen in huis was om een vuurwapen te vinden, moest eerst weer overlegd worden met de Officier van Justitie. Die besloot dat de agenten al die spullen in beslag mochten nemen.

Ondertussen kwam de bewoonster weer thuis. De agenten hebben haar gearresteerd en meegenomen voor verhoor. De vrouw zit nog vast. Ze wordt maandag verder verhoord over de doodsbedreigingen.