Roosendaal

Politie Roosendaal wijkt tijdelijk uit naar pand in Bovendonk

Maarten Elst Maarten Elst

De politie in Roosendaal heeft een tijdelijke nieuwe locatie gevonden. Tijdens de verbouwingen aan het gebouw aan de Nieuwstraat zit de politie in de Roosendaalse wijk Langdonk. Vanwege de overlast die de verbouwwerkzaamheden geven en om ervoor te zorgen dat de veiligheid – voor publiek en politiemensen – in het gebouw gewaarborgd is een tijdeijke verhuizing noodzakelijk. Vanaf maandag 5 juli is de politie te vinden aan Bovendonk 15 in Roosendaal.

De politie heeft met Bovendonk 15 een tijdelijk onderkomen gevonden. Het nieuwe kantoor ligt vlak bij afrit 24 van de A58 en wordt vanaf 5 juli in gebruik genomen.

3D-aangifte blijft mogelijk

Helemaal afgesloten voor publiek wordt de locatie aan de Nieuwstraat niet. Het is nog altijd mogelijk om 3D-aangifte aan de Nieuwstraat te doen. Hiervoor is nog wel altijd een afspraak nodig. Op het politiebureau aan de Bovendonk kunnen mensen eveneens op afspraak terecht voor het doen van aangifte. Het maken van een afspraak voor het doen van aangifte kan door te bellen met het nummer 0900-8844.

De verbouwing van het politiebureau Nieuwstraat duurt naar verwachting tot eind december van dit jaar. Daarna zal de politie terug naar haar locatie in het centrum verhuizen.