Bergen op Zoom

Politie valt twee huizen binnen en vindt (hard)drugs, geld en een (nep)vuurwapen

In de woning zijn honderden grammen hennep en ruim 37-duizend euro contant geld gevonden (foto: Politie.nl)

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

Politieagenten zijn maandag twee huizen binnengevallen in Bergen op Zoom. De invallen hebben te maken met een drugsonderzoek. Het gaat om een huis aan de Vlierstraat en een aan het Klaproosplein. Er zijn drie mannen aangehouden. Ook zijn er drugs, geld en auto’s in beslag genomen.

In het huis aan de Vlierstraat zijn twee mannen aangehouden. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Rotterdam en een 22-jarige man uit Bergen op Zoom. De agenten vonden in dat huis een (nep)vuurwapen, ruim 37-duizend euro contant geld en honderden grammen hennep en hasj. Ook zijn er drie auto’s in beslag genomen.

In het andere huis, aan het Klaproosplein, is een 26-jarige Bergenaar aangehouden. Daar vonden politieagenten honderden grammen cocaïne en kleine zakjes met verschillende soorten drugs.

Alle drugs zijn in beslag genomen. De drie verdachten zitten vast voor verder onderzoek. De politie zal een bestuurlijke rapportage maken. Aan de hand van die rapportage kan de gemeente besluiten om beide huizen te sluiten.

Het (nep)vuurwapen (foto: Politie.nl)