Roosendaal

Politie zoekt naar daders Roosendaalse schietpartijen

Vrijgegeven beelden Politie

Hans-Jorg van Broekhoven Hans-Jorg van Broekhoven

De politie heeft beelden vrijgegeven van twee verdachten van een schietpartij in Roosendaal. Ze worden beschouwd als vuurwapengevaarlijk. Hen direct benaderen is dus geen goed idee. Sein vooral de politie in als je meer weet.

Er viel een slachtoffer bij het schietincident van zondag 23 april op de Diamantdijk in Roosendaal. De 27-jarige man overleefde de aanslag wonderwel, ondanks zes kogelwonden in zijn bovenlichaam en hals. Het vond allemaal plaats op klaarlichte dag, midden in een woonwijk, op straat. De twee mannen op de foto worden door de politie aangeduid als de verdachten.  Het nu gepubliceerde beeld van het duo is kort na de aanslag gemaakt.

Ook verdachte eerder schietincident gezocht

Er wordt niet alleen naar deze twee mannen gezocht. Er was niet lang daarvoor, in maart,  sprake van nog een schietpartij. In het programma Bureau Brabant werd door de politie de identiteit onthult van nog een verdachte; de 32-jarige Fouad El M. Naar hem wordt eveneens nog gezocht. Ook hij wordt als vuurwapengevaarlijk gezien. Daarom is de nadrukkelijke oproep 112 te bellen en zelf geen contact te zoeken met de verdachten.

Lees ook: Schietpartij in Roosendaal, één gewonde Lees ook: Burgemeester wil slagkracht van politie en justitie na vierde schietpartij dit jaar