Roosendaal

Roosendaler (43) bewusteloos geslagen door bekende uit Bergen op Zoom

Handboeien, wapenstok en portofoon op motorkap van politiewagen

Niek de Bruijn Niek de Bruijn

Een 28-jarige man uit Bergen op Zoom is zaterdagavond opgepakt voor het mishandelen van een 43-jarige man uit Roosendaal. Het tweetal was betrokken bij een vechtpartij op de Rembrandtgalerij in Roosendaal.

Het slachtoffer zou bewusteloos zijn geslagen door de Bergenaar. Agenten die ter plaatse kwamen, troffen de man inmiddels weer bij kennis aan. Hij moest wel naar het ziekenhuis.

De man die het slachtoffer had geslagen was een bekende van hem, dus de agenten wisten naar wie ze moesten zoeken. Ook was de vechtpartij op camerabeelden te zien.

De agenten konden de verdachte in eerste instantie niet vinden. Na enige tijd kwam er een melding vanuit het ziekenhuis in Roosendaal. Daar zou een man voor overlast zorgen. Dit bleek de verdachte te zijn. De Bergenaar is buiten op heterdaad opgepakt.

De verdachte was lichtgewond aan zijn handen. Hiervoor is hij in het ziekenhuis behandeld. Daarna is hij overgebracht naar een politiecellencomplex.

De aanleiding van de vechtpartij is nog niet duidelijk. Zowel het slachtoffer als de verdachte moeten nog worden gehoord door de politie.