Roosendaal

Roosendalers kunnen deze zomer eigen gemeente herontdekken

Maarten Elst Maarten Elst

Roosendaal bloeit weer op! Dat is het motto van de nieuwe campagne van Citymarketing Roosendaal. Nu de meeste maatregelen weer zijn ingetrokken, kunnen Roosendalers weer de deur uit. Om de lokale economie te spekken en toch nog een beetje het vakantiegevoel te hebben, roept Citymarketing middels de campagne op om de komende maanden de eigen gemeente te herontdekken.

Via www.bezoek-roosendaal.nl stromen de tips om de zomervakantie in eigen gemeente door te brengen binnen. “We willen een platform creëren waarbij alle evenementen en andere dingen die wel door kunnen gaan op worden vermeld”, vertelt Sandra Versteegen van CityMarketing Roosendaal. “Ook buiten de stadsgrenzen is er volop te beleven. Ook plekken die niet al te bekend zijn voor de Roosendalers.”

Picknickmand

“Ook voor de mensen die het nog niet aandurven om op een terrasje te zitten, willen we iets doen”, vervolgt Versteegen. “We willen een picknickmand in het leven roepen. Deze manden zijn op te halen bij een van de horecazaken in de gemeente Roosendaal en kan je op veilige afstand van iedereen van genieten, in de natuur of thuis.”