Roosendaal

Ruziënde Roosendaler rijdt in op geparkeerde auto’s in Vlissingen, rijbewijs ingenomen

Maarten Elst Maarten Elst

Een 22-jarige Roosendaler is maandagavond in Vlissingen zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij rond 21.30 uur tegen een aantal geparkeerde auto’s aanreed en vervolgens tegen een muur botste. Bij de botsing raakte de bijrijdster, waarmee de bestuurder mee ruziede voorafgaand aan het ongeluk, gewond. De bestuurder was mogelijk onder invloed waardoor zijn rijbewijs is ingevorderd. Onderzoek naar de exacte toedracht wordt nog gedaan.

Dat meldt de politie in een persbericht. Maandagavond rond 21.30 uur kreeg de politie een melding van een eenzijdig ongeval. In de Gravestraat in Vlissingen troffen de agenten een aantal beschadigde auto’s aan. De bestuurder van de auto die betrokken was bij het ongeval verklaarde tegen de politie dat hij ruzie had met zijn bijrijdster en daaropvolgend tegen geparkeerde auto’s aan de Gravestraat botste. 

Een behoorlijke groep omstanders zag de toedracht aan een aantal geparkeerde auto’s. De bestuurder was volgens de politie vermoedelijk onder invloed waardoor zijn rijbewijs is ingevorderd. De politie doet nog onderzoek naar de exacte toedracht van de eenzijdige botsing.