Roosendaal

SkyDive Roosendaal na 107 dagen weer open: ‘Betere video’s voor onze gasten’

Maarten Elst Maarten Elst

Ook SkyDive Roosendaal kon sinds 1 juli de deuren weer openen. De eerste indoor skydive van de Benelux heeft niet stilgezeten, zo vertelt CEO Wim Hubrechtsen. Onder meer de software van de luchttunnel is verbeterd en kan de bezoeker na afloop de vlucht herbeleven met haarscherpe beelden van de vlucht. Daarnaast mikt het skydivecentrum erop om binnen twee jaar het hoogste duurzaamheidscertificaat te behalen.

“We zijn heel blij dat we open mogen gaan”, vertelt Wim Hubrechtsen, CEO van SnowWorld waar Indoor Skydive sinds februari 2019 onder valt. “In de 107 dagen dat we dicht waren, hebben we zeker niet stilgezeten. Alles is weer netjes, we hebben de software van de luchttunnel verbeterd en de beelden van de vlucht zijn nog beter geworden.”

Local heroes

Wethouder Cees Lok mocht donderdagmiddag de luchttunnel voor het eerst aanzetten. “SkyDive is voor Wim Hubrechtsen en SnowWorld een vreemde eend in de bijt natuurlijk, maar we waren verrast over de buitengewoon goede ideeën die hij met SkyDive en de omgeving had”, vertelt hij. “We hebben de routing doorheen het hele pand aangepast. Onze instructeurs worden de ‘local heroes’ die hiervan een geweldige beleving maken van begin tot eind”, vult Hubrechtsen aan.

Hotel

Nu de luchttunnel weer open is, is er weer voldoende activiteit op De Stok, of beter gezegd: Leisure Park Roosendaal. “Er zijn vergaande plannen met de ondernemers die hier gevestigd zijn”, vertelt wethouder Lok. Een maand geleden maakte ondernemer Nicky Broos bekend begin volgend jaar zijn PlayDôme te willen openen op de plaats van KartCenter Roosendaal. “Ook zijn er vergaande plannen voor een hotel. Het wordt een steeds mooier gebied waar gezinnen hele weekenden of vakanties kunnen doorbrengen met talloze sportieve activiteiten.”