Bergen op Zoom

Snelweg A4 enkele nachten afgesloten voor wegwerkzaamheden

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Delen van de snelweg A4 zijn begin juli een paar nachten afgesloten voor verkeer. Rijkswaterstaat gaat onderhoud plegen ter hoogte van Bergen op Zoom en knooppunt Markiezaat. Hierdoor is de A4 op verschillende data op verschillende plekken dicht. De eerste afsluiting is op maandag 6 juli vanaf 23.00 uur.

Rijkswaterstaat gaat tussen 6 en 15 juli onderhoudswerkzaamheden doen aan de snelweg A4. Het onderhoud is ter hoogte van Bergen op Zoom en knooppunt Markiezaat.

Maandag 6 juli tot dinsdag 7 juli

De eerste afsluiting is van maandag 6 juli 23.00 uur tot de andere ochtend 5.00 uur. Dan is de A4 afgesloten in de rijrichting naar België tussen oprit 26 Halsteren en afrit 27 Bergen op Zoom.

Maandag 13 juli tot dinsdag 14 juli

Op maandag 13 juli gaat de weg ook dicht van 23.00 uur tot dinsdagochtend 5.00 uur. Het gaat dan om de richting Vlissingen. De afsluiting is dan tussen oprit 30 Hoogerheide en het knooppunt Markiezaat.

Dinsdag 14 juli tot woensdag 15 juli

De laatste afsluiting is van dinsdag 14 juli 23.00 uur tot woensdagochtend 5.00 uur. Dan is de A4 afgesloten in de omgekeerde richting, naar Bergen op Zoom. Maar wel weer tussen knooppunt Markiezaat en afrit 30 Hoogerheide.

Bij slecht weer schuiven werkzaamheden door

Er worden omleidingsroutes aangegeven met de bekende gele verkeersborden. Als het slecht weer is, gaan de werkzaamheden niet door. Dan verschuiven ze naar een later moment. Meer informatie over wegwerkzaamheden en omleidingen vind je op de website van Rijkswaterstaat. Ook kun je gratis bellen met 0800-8002, de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat.