Bergen op Zoom

Stefaan Verheugt uit Bergen op Zoom brildrager van het jaar

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Na een verkiezingsperiode van vijf weken is Stefaan Verheugt uit Bergen op Zoom uitgeroepen tot Brildrager van het Jaar in de categorie 26-45 jaar.

Stefaan mag zich vanaf nu ‘Brildrager van het Jaar 2017’ noemen. Daarnaast wint Stefaan een reischeque ter waarde van 1000 euro en mag hij twee gratis brillen uitzoeken.

“Wat fantastisch dat ik Brildrager van het Jaar ben geworden, ik ben namelijk één en al bril. Door mijn bril zie ik beter en het is voor mij ook de perfecte accessoire om te laten zien wie ik echt ben. De bril maakt de man!’’, aldus de kersverse Brildrager van het Jaar. In totaal hebben bijna 2000 brildragers tussen de 26-45 jaar zich aangemeld voor de verkiezing. Stefaan ontving bijna 2500 stemmen en dus werd zijn foto samen met vier andere inzendingen voorgelegd aan de jury. Na het juryberaad kwam Stefaan als winnaar uit de bus. ‘’Niet iedereen kan een outfit met de juiste bril combineren, maar Stefaan weet precies wat hij doet. Classy, casual, zijn bril past bij elke gelegenheid. Goed uitgekozen!’’, zegt Saske de Schepper namens de jury.

 

Foto: Stefaan Verheugt