Ossendrecht

Thema-avond over activiteiten voor mensen die moeilijk hun huis uit komen

© Shutterstock

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

In Ossendrecht wordt woensdag de thema-avond ‘Onbeperkt Er op Uit’ gehouden. De avond is bedoeld voor mensen die aan huis gebonden zijn, bijvoorbeeld door armoede of door een lichamelijke of geestelijke beperking. ‘Onbeperkt Er op Uit’ wil voor hen kansen creëren, zodat ze toch mee kunnen doen aan activiteiten buitenshuis.

De Woensdrechtse wethouder Lars van der Beek zal de thema-avond openen. Zorginstelling tanteLouise komt vertellen over dagbesteding op een zorgboerderij voor mensen met Alzheimer. En het Wielercomité GP Adrie van der Poel Hoogerheide komt uitleg geven over aangepast sporten en fietsen. Verder komt de KBO praten over activiteiten voor ouderen in de gemeente Woensdrecht.

Vlogger Manon

Van de Zonnebloem is vlogger Manon aanwezig. Zij maakt voor de Zonnebloem video’s over toegankelijkheid. En tenslotte is ook de stichting ‘Wij staan op!’ op de thema-avond.

‘Onbeperkt Er op Uit’ wordt gehouden in multifunctioneel centrum De Drieschaar in Ossendrecht. Het begint woensdag 12 december om 20.00 uur, maar de zaal gaat al om 19.30 uur open. De thema-avond is gratis en duurt waarschijnlijk tot ongeveer 21.30 uur. Na afloop is er nog tijd voor koffie en napraten.