Roosendaal

Twee mannen aangehouden na steekincident in Roosendaalse wijk Kortendijk

Maarten Elst Maarten Elst

Twee mannen zijn in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden na een steekincident aan de Amethistdijk in Roosendaal. Na een melding gingen agenten ter plaatse en zette een achtervolging in op een auto die uit de straat reed. In de auto zat het 40-jarige slachtoffer dat onderweg was naar het ziekenhuis. De politie heeft kort daarna twee mannen aangehouden in een woning aan de Amethistdijk. Het gaat om een 59-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 41-jarige man uit Roosendaal. Beide personen zijn overgebracht naar een politiecellencomplex waar ze later op de donderdag worden gehoord.

Omstreeks 02.00 uur kwam de melding binnen bij de hulpdiensten dat er iemand gestoken zou zijn in een woning aan de Amethistdijk in de Roosendaalse wijk Kortendijk. Agenten gingen ter plaatse en zagen een auto uit de genoemde straat wegrijden. In de auto zat een 40-jarige man die onderweg was naar het ziekenhuis. Een ambulance werd gewaarschuwd en medewerkers brachten het slachtoffer naar het ziekenhuis. Hier is hij behandeld aan zijn verwondingen. De auto waar het slachtoffer in reed is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Twee mannen aangehouden

In de genoemde woning trof de politie twee mannen aan. Naast een 59-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats verbleef er ook een 41-jarige man uit Roosendaal in de woning. Beide verdachten zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar worden ze donderdag gehoord over het incident dat plaatsvond in de woning aan de Amethistdijk. Bij de aanhouding van de 59-jarige man troffen de agenten een mes aan. Ook dat is in beslag genomen.