Bergen op Zoom

Twee mannen gearresteerd voor bedreiging met pistool

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De politie heeft donderdagavond twee mannen gearresteerd voor bedreiging met een pistool. Ze zouden een stel op een scooter hebben bedreigd. Maar het stel wist te ontsnappen. De gewaarschuwde politie vond de auto en de mannen nog geen half uur later. Ze hadden geen pistool, maar wel vals geld en drugs.

Een man van 27 uit Roosendaal en een vrouw van 26 uit Bergen op Zoom hebben donderdagavond de politie gebeld, omdat ze bedreigd zouden zijn. Dat was rond 21.45 uur. Ze reden op hun scooter op de Gertrudisboulevard in Bergen op Zoom en werden klemgereden door een auto met 2 mannen er in. De mannen zouden het stel hebben bedreigd met een pistool. Maar het stel wist snel weg te rijden en te ontsnappen.

De politie vond de auto en de 2 mannen rond 22.10 uur in de Karel Willem II straat in Bergen op Zoom. De mannen zijn gearresteerd en de woning waar ze uit kwamen is doorzocht. Het pistool is niet gevonden. Wel lagen er in de woning duizenden euro’s aan vals geld en drugs. Die zijn in beslag genomen.

De 2 mannen zijn meegenomen, zodat ze vrijdag verhoord konden worden. Het gaat om een man uit Bergen op Zoom en een man uit Rotterdam. Ze zijn allebei 27 jaar. De politie denkt dat de bedreiging te maken had met een relatieprobleem.