Roosendaal

Uber Eats begint met bezorgen in Roosendaal: “Voorlopig enkel in de stad”

Maarten Elst Maarten Elst

Zin in een BigMac, maar geen zin om aan te sluiten in de McDrive? Dat hoeft sinds donderdag niet meer. Thuisbezorgbedrijf Uber Eats heeft zich genesteld in Roosendaal. Via een app is het mogelijk om een gerecht van een bij Uber Eats aangesloten restaurant te bestellen en thuis te laten bezorgen. Om welke restaurants het precies gaat, is vooralsnog niet bekend.

“Allereerst zijn we hartstikke blij dat we nu Uber Eats kunnen lanceren in Roosendaal en zo iedereen de gelegenheid kunnen bieden om maaltijden te kunnen thuisbezorgen bij de lokale restaurants die zijn aangesloten”, vertelt Rick Janse Kok van Uber Eats. “Voor wie Uber Eats niet kent, door het gebruiken van de app is het bestellen van eten nog eenvoudiger geworden. Waar je ook bent, via de app krijg je de maaltijden tot bij jou. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de techniek in de app. Zo krijg je heel snel de maaltijden bij jezelf bezorgt.”

Inwoners van Wouw, Wouwse Plantage, Nispen, Heerle en Moerstraten moeten wel nog even geduld hebben. “Op dit moment lanceren we in Roosendaal. Naar mate het enthousiasme groeit binnen Roosendaal, zal ook het bezorggebied toenemen”, vervolgt Janse Kok. “Bij lanceringen kijken we waar de vraag het hoogst is. Dat is via de app te meten, ook in gebieden waar Uber Eats nog niet zit.”

Een mogelijkheid om uit te breiden naar Bergen op Zoom op korte termijn sluit Janse Kok dan ook niet uit. “Vooralsnog richten we ons op de lancering in Roosendaal. We zijn altijd in gesprek met restaurants of ze willen aansluiten bij ons concept. Soms ook in steden waar we nog niet actief zijn.”