Roosendaal

Van winkeldiefstal verdachte man vernielt tafel en bespuugt agenten

Close-up van handen die op de rug in handboeien zitten

Foto: Pixabay

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De politie heeft zondagochtend een agressieve man gearresteerd in een supermarkt aan de Van Beethovenlaan in Roosendaal. Het winkelpersoneel verdacht hem van winkeldiefstal. De man, 30 jaar oud, spuugde naar agenten en werd zo kwaad dat hij een tafel vernielde.

Winkelpersoneel waarschuwde zondag rond 10.45 uur de politie over de man. Ze verdachten hem van winkeldiefstal. Toen medewerkers hem bij de kassa wilden controleren, ging hij er vandoor. Maar ze konden hem buiten tegenhouden en de politie waarschuwen.

Spuugkap opgezet

Toen de agenten aankwamen, spuugde de man in hun richting. Daarom hebben ze hem een spuugkap opgezet. De agenten zijn samen met de verdachte en winkelpersoneel naar een andere ruimte gegaan in de supermarkt. “Daar ging de man zo te keer dat hij een tafel vernielde,” laat de politie weten.

De agenten hebben de man gearresteerd, meegenomen en in de cel gezet. Ook in het cellencomplex probeerde hij nog agenten te bespugen. Maar dat heeft hem niet verder geholpen. De supermarkt heeft aangifte gedaan van diefstal.