Bergen op Zoom

Verkeersoverlast Randweg Noord in Bergen op Zoom

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Verkeer kan eind deze maand last krijgen van werkzaamheden aan de Randweg Noord in Bergen op Zoom. Een deel van de randweg wordt afgesloten van maandag 16 maart tot en met vrijdag 3 april.

Dura Vermeer doet van 16 maart tot en met 3 april onderhoud aan de Randweg Noord in Bergen op Zoom. Het asfalt moet worden vervangen. Het grootste deel van de werkzaamheden is op de rijbaan in de richting van de A4. Op die rijbaan wordt het deel tussen de Burgemeester Wittelaan en de Marconilaan-Noord helemaal afgesloten voor verkeer.

Omleidingen ingesteld

Het verkeer dat de stad in en uit wil, wordt omgeleid over de noordelijke rijbaan van de Randweg. De kruisingen met de Burgemeester Wittelaan en de Melanendreef zijn dan afgesloten. De kruising met de Marconilaan-Noord is dan gedeeltelijk afgesloten. Hierdoor is bedrijventerrein Lage Meren Meilust moeilijker te bereiken. Er zijn omleidingsroutes.

Dura Vermeer probeert de overlast zo veel mogelijk te beperken en het werk zo snel mogelijk af te hebben. Daarom werkt het bedrijf niet alleen overdag, maar ook ‘s nachts. Alleen kan er bij slecht weer niet aan de weg worden gewerkt, dus het weer kan nog roet in het eten gooien.

Meer informatie over de wegwerkzaamheden en de omleidingen voor het verkeer vind je op de websites van de Nationale Databank Wegverkeersgegevens (met wegenkaart) en de gemeente Bergen op Zoom.