Geen regio geselecteerd

Vermiste inwoner uit Putte dood aangetroffen in Noorderschans bij Klundert

Maarten Elst Maarten Elst

Een voorbijganger heeft dinsdagochtend een dode man aangetroffen in een water langs de Buitendijk Oost in Klundert. Dat meldt de politie Roosendaal op sociale media. De politie ging er van uit dat het om het stoffelijk overschot ging van een 82-jarige vermiste inwoner uit Putte. Aan het eind van de ochtend kan de politie bevestigen dat het inderdaad om de vermiste man gaat.

Zaterdagmiddag is een 82-jarige man uit Putte als vermist opgegeven. Na zijn passage langs het ziekenhuis in Bergen op Zoom was er niets meer van de man vernomen. Dinsdagochtend twitterde de politie dat het vermoedelijk het stoffelijk overschot van de vermiste man heeft gevonden.

Voorbijganger

Het was een voorbijganger die in een water langs de Buitendijk Oost in Klundert een dode man aantrof. Nadat de voorbijganger de politie heeft ingelicht, kwamen de hulpdiensten ter plaatse. Via social media liet de politie weten sterk het vermoeden te hebben dat het om de vermiste 82-jarige man uit Putte gaat. De omgeving aan de Buitendijk Oost werd afgezet en een onderzoek naar de identiteit van de overledenen werd ingesteld. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat het inderdaad om de vermiste 82-jarige man uit Putte ging.