Halsteren

Vrachtwagen en fietser botsen tegen elkaar, Randweg-Noord weer open

Het ongeluk gebeurde op de kruising Randweg-Noord met de Halsterseweg bij Halsteren. © 112Markiezaten.

Maarten Elst Maarten Elst

Door een nog onbekende oorzaak zijn een vrachtwagen en een fietser woensdagmorgen met elkaar in botsing gekomen. Hulpdiensten zijn direct ter plaatse gekomen en hebben de Randweg-Noord, ter hoogte van de afslag Halsterseweg, tijdelijk afgesloten. Ambulancemedewerkers hebben ter plaatse de fietser geholpen. Over het mogelijke letsel van de fietser is niets bekend. Na ruim een halfuur oponthoud konden de hulpdiensten de weg weer vrijgeven voor verkeer.

De botsing gebeurde op de kruising van de Randweg-Noord met de Halsterseweg richting Halsteren. Door een nog onbekende oorzaak zijn een vrachtwagen en een fietser met elkaar in botsing gekomen. Wie van de twee eventueel door rood licht is gereden, is eveneens nog niet bekend.

Weg tijdelijk afgesloten, maar weer vrij

Hulpdiensten werden opgeroepen en waren snel ter plaatse op het kruispunt met afslag Halsteren. Ambulancemedewerkers hebben zich ter plaatse gebogen over de fietser. Of hij iets heeft overgehouden aan de botsing met de vrachtwagen is nog niet bekend. Na ruim een halfuur hebben de hulpdiensten Randweg-Noord, die bij de genoemde kruising overloopt in Randweg-West, de weg vrijgemaakt voor doorgaand verkeer.