Ossendrecht

VVV Woensdrecht verhuist naar Natuurpoort

Redactie Redactie

De vestiging van VVV Brabantse Wal in de gemeente Woensdrecht gaat vanaf 1 april, in de vorm van een VVV infopunt, naar Natuurpoort De Volksabdij. Portefeuillehouder Martin Groffen: ”de verhuizing is wenselijk om beter in te spelen in de behoeften van bezoekers en ondernemers.”

Natuurpoort De Volksabdij is één van de natuurpoorten van Brabant. Het toekomstige VVV-infopunt bij de Volksabdij wordt aangesloten bij VVV Brabantse Wal en VVV Nederland. Ook een paar andere natuur- of recreatiepoorten op de Brabantse Wal krijgen een VVV infopunt. Door enkele poorten van een VVV infopunt te voorzien verspreidt VVV Brabantse Wal zich in het werkgebied en komt de VVV naar de bezoeker toe.

De VVV vestiging bij de Volksabdij is op 1 april 2017 klaar. Tot die dag blijft Familyland de VVV locatie in de gemeente. ”Graag bedank ik Familyland voor de jarenlange inzet en exploitatie van het VVV-agentschap. Zij hebben hun rol de afgelopen jaren op voortreffelijke wijze vervuld. De komende drie maanden worden benut om bezoekers te informeren over de nieuwe VVV locatie in Woensdrecht. Naast de VVV locatie bij De Volksabdij zijn er folderrekken met Brabantse Wal folders bij de vele recreatieondernemers in de streek die zijn aangesloten bij Ondernemersvereniging Toerisme en Recreatie Brabantse Wal,” sluit wethouder Martin Groffen af.