Halsteren

Inwoners Halsteren spelen mee in Miljoenenjacht

© Roy Beusker Fotografie

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Vijftig inwoners uit Halsteren doen mee met Postcode Loterij Miljoenenjacht. De Halsternaren wonen in postcodegebied 4661 en wisten een felbegeerde studioplaats te bemachtigen. De spelshow met Linda de Mol wordt op zondag 8 september uitgezonden op SBS6.

Supermarktmedewerker Ciska (59) uit Halsteren is één van de gelukkigen die afreizen naar de studio in Amsterdam. “Ik heb er harstikke zin in. Ik kijk altijd naar Miljoenenjacht. Het is een van mijn favoriete programma’s. Als ik aan de desk naast Linda de Mol beland, heb ik mijn dochter bij mij om mij te steunen. Zij kent de tv-show ook goed, dat is fijn. Als ik een mooie prijs in de wacht sleep, ga ik mezelf trakteren op nieuwe meubeltjes en wil ik mijn hypotheek afbetalen.”

Geldprijzen

De vijfitg inwoners van Halsteren zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht is zondag 8 september van 20.00 tot 21.30 uur bij SBS6 te zien.