Bergen op Zoom

Meisje (8) vertelt over aanval door gemaskerde man: ‘Het was heel erg eng’

Privéfoto

bron: Omroep Brabant bron: Omroep Brabant

Het 8-jarige meisje dat maandag in Bergen op Zoom werd aangevallen door een onbekende gemaskerde man, is heel erg geschrokken. “Het was heel erg eng.” Het gebeurde rond vijf uur ‘s middags in een steegje achter haar huis aan de Vlierstraat, terwijl het kind daar aan het spelen was. Samen met haar moeder doet ze haar verhaal.

“Ik was aan het fietsen en toen hoorde ik iets achter me”, vertelt het meisje dinsdagochtend aan Omroep Brabant. “Ik hoorde een raar geluid en iemand die twee keer zei: “Ik kom naar je toehoe…”

Ik zag niks, het was heel erg eng.

Vervolgens keek ze snel achterom, naar links en rechts: “Maar ik zag niks. Het was heel eng.” Daarop wilde ze snel weggaan.

Toen hoorde ze nog een geluid en iemand die zei: “Ik ben naast jou…” “Toen ging ik naast me kijken. Maar hij was achter me, niet naast me.”

Vervolgens haalde man ‘iets van metaal’ uit zijn zak, waarmee hij haar verwondde aan haar voet. Het meisje liep een snee in haar voet op en rende huilend naar huis. “Het was aan het bloeden.”

Mijn voet ligt helemaal open.

Het meisje werd snel naar de huisarts gebracht. “Die heeft een verbandje erom gedaan.” Daarna werd ze naar een ziekenhuis gebracht. Volgens het meisje is haar voet ‘helemaal open’. “Het doet heel zeer.”

Het moment heeft diepe indruk op het meisje gemaakt, en ook op haar moeder en zusje. Ze hebben er slecht van geslapen. Haar moeder wil liever niet meer dat haar kinderen nog alleen buiten spelen. Dan wil ze erbij zijn.

De verdachte ging er na de mishandeling vandoor. Hij zou ongeveer 1,80 meter lang zijn. Hij droeg zwarte kleren en een zwart masker. Volgens het kind zou de man ook een bivakmuts hebben gedragen en een hoed op hebben gehad.

Lees ook: Meisje (8) mishandeld door gemaskerde man in Bergen op Zoom
Foto: 112 Markiezaten