Halsteren

NAC speelt tegen RKSV Halsteren

Dennis van de Merbel Dennis van de Merbel

NAC Breda speelt zaterdag tijdens de jaarlijkse open dag een oefenwedstrijd tegen RKSV Halsteren. De wedstrijd wordt gespeeld om 14.30 uur en is vrij toegankelijk. Voorafgaande aan de wedstrijd presenteert NAC de nieuwe selectie.

Op de website en via social media van NAC Breda was al geruime tijd te lezen wat er allemaal te doen is in en rond het Rat Verlegh Stadion tijdens de Open Dag. Er was echter één ding wat nog ontbrak: een aansprekende tegenstander voor het oefenduel. Een lange zoektocht, die dankzij verschillende aspecten veel mogelijke tegenstanders zag komen en gaan, werd met de oplopende tijdsdruk steeds moeilijker, maar is nu toch uitgemond in een mooi, regionaal affiche.

NAC Breda speelt die middag dus tegen RKSV Halsteren, de club met flinke NAC-invloeden. Niet alleen speelt de club tevens in het geel-zwart, het heeft Johan Gabriëls als trainer en sinds deze zomer voormalige NAC-spits Matthew Amoah in de gelederen. Beide clubs hebben bovendien een warme band, zowel op sportief als op zakelijk niveau. Eerder deze voorbereiding boekte RKSV Halsteren een mooi resultaat toen het met 3-2 te sterk was voor FC Volendam.

De Open Dag van NAC Breda begint aankomende zaterdag om 12:00 uur met verschillende activiteiten in en rond het Rat Verlegh Stadion.

RKSV Halsteren zal de oefencampagne op dinsdag 26 juli vervolgen met een duel tegen en bij Tholense Boys. Op zaterdag 6 augustus start de jaarlijkse Markiezen Cup, waarvan RKSV Halsteren deze editie gastheer zal zijn.