Bergen op Zoom

Nick Franken leert je fotograferen met je smartphone

Vincent Krijtenburg Vincent Krijtenburg

Of je nou buiten bent, of gewoon thuis: het maken van mooie plaatjes is altijd binnen handbereik. Letterlijk, want de meeste foto’s maak je tegenwoordig gewoon met de camera van je smartphone. Fotograaf Nick Franken geeft deze week in samenwerking met de bibliotheek een webinar, waarin hij tips geeft over fotograferen met je telefooncamera.  

Dinsdag 29 december deelt Nick van 19:30 tot 20:30 uur slimme tips & trics om de mooiste foto’s te maken: hoe kun je het verhaal van jouw foto beter vertellen. Dit heeft alles te maken met anders kijken, belichting, compositie, kader, perspectief en scherpte/diepte. Hij laat ook zien hoe je met handige apps je foto’s kunt (na)bewerken.

Huiswerkopdracht

Deelnemers krijgen aan het einde van de webinar een huiswerkopdracht om het geleerde in de praktijk te brengen. Dinsdag 19 januari 2021 houdt de bieb van 19:30 tot 20:30 uur een online koffiemoment om na te bespreken en vragen te stellen.

Nick Franken is portret- en reclamefotograaf en art-director in binnen- en buitenland. Zijn fotostudio staat in Bergen op Zoom, maar hij is regelmatig onderweg voor opdrachten.