Halsteren

Nog één week asfalt-onderhoud Randweg Noord

Vincent Krijtenburg Vincent Krijtenburg

Nog iets meer dan een week: dan moeten de onderhoudswerkzaamheden aan de Randweg-Noord bij Halsteren erop zitten. Ondanks verschillende afsluitingen en omleidingsroutes, zorgden de werkzaamheden voor weinig vertraging.

Bouwbedrijf Dura Vermeer is vorige week begonnen met de werkzaamheden op de rijbaan in de richting van de A4. De weg tussen tussen de Burgemeester Wittelaan en de Marconilaan Noord is volledig afgesloten. Het verkeer richting de snelweg rijdt nu op één van de rijstroken van de tegenovergestelde baan.

Omleidingen

Afsluitingen van een aantal kruispunten zorgen ervoor dat automobilisten soms een stuk moeten omrijden om op hun bestemming te komen. Gelukkig is er tot nu toe nauwelijks sprake geweest van extreme drukte op de omleidingsroutes. Geluk bij een ongeluk. Door de coronacrisis is is er simpelweg minder verkeer op de weg.

Versleten

Het oude wegdek was versleten en is verwijderd. Vrachtwagens rijden nu af en aan om de asfaltmachines te voorzien van warm asfalt. De nieuwe weg is naar verwachting klaar rond 4 april.

Vervolg

Later zal ook de andere rijrichting worden aangepakt. Dat zal gebeuren in de weekenden van 6 juni en 13 juni.