Halsteren

Opnieuw een auto in de sloot op het Laageinde in Halsteren

Zijkant van een auto met de passagiersdeur open steekt nog net boven de slootkant uit

Foto: 112markiezaten

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Een vrouw heeft woensdagmiddag haar auto een sloot ingereden op het Laageinde in Halsteren. De brandweer heeft haar uit de auto moeten bevrijden. Ze is voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht.

De auto raakte van de weg op het Laageinde, tussen Halsteren en Steenbergen. Dat is een plek waar vaker auto’s in de sloot terechtkomen. En het is steeds ongeveer op hetzelfde punt. Bij dit ongeluk moest de brandweer komen om de bestuurder uit de auto te bevrijden. De vrouw is door ambulancepersoneel onderzocht. Ze is daarna voor verdere controle naar het ziekenhuis gebracht.

Het verkeer heeft weinig last gehad van het ongeluk. Want op aanwijzingen van de politie kon iedereen gewoon doorrijden. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld. En de politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk, want het is nog niet duidelijk waarom de vrouw van de weg is geraakt.

Lees ook: Auto op de kop in de sloot op het Laageinde bij Lepelstraat Lees ook: Gewonde bij eenzijdig ongeluk in Halsteren Lees ook: Brommobiel van de weg gereden in Halsteren Lees ook: Overlast door gladheid in de streek