Ossendrecht

Politie stopt met actief zoeken naar vermiste Max Meijer

Max Meijer (foto: Amy Meijer)

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

De politie stopt met het actief zoeken naar de 23-jarige Max Meijer uit Ossendrecht. Dat laat zijn zus Amy Meijer weten op Facebook. Het dossier blijft wel geopend.

Max Meijer verdween in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 december in Antwerpen na een avondje stappen met een vriend. De twee eindigden samen in een dönerzaak aan de Schippersstraat. Max ging iets eerder weg om een sigaret te roken bij de auto. Toen zijn vriend bij de auto kwam, was Max verdwenen. “Wat er daarna is gebeurd, weten we nog altijd niet, en komen we misschien wel nooit te weten”, schrijft Amy of Facebook.

Zoekacties

De Antwerpse recherche heeft verschillende keren naar Max gezocht, echter zonder resultaat. Ook het Belgische opsporingsprogramma Faroek besteedde aandacht aan de vermissing. De politie meldde in de uitzending op zoek te zijn naar één specifieke man. Die man is gefilmd terwijl hij een jas over zijn arm draagt die sterk lijkt op de beige jas die Max die avond aanhad. Tips naar aanleiding van de uitzending leverden niets op.

Dossier blijft open

De familie van Max blijft hopen op duidelijkheid. “Het enige wat we nu willen is hem vinden, misschien gaat de natuur ons hierbij helpen of komen er toch nog getuigen of antwoorden waar we mee verder kunnen”, zegt zus Amy. De Belgische politie stopt met het actief zoeken naar de vermiste Max uit Ossendrecht. Het dossier van Max blijft wel geopend.

Lees ook: Max Meijer (23) uit Ossendrecht vermist