Halsteren

Politie zet onderzoek naar overlijden Halsternaar Chris Grinwis voort

Hans-Jorg van Broekhoven Hans-Jorg van Broekhoven

Plots was de voormalige ondernemer en met name in Halsteren zeer graag geziene Chris Grinwis niet meer. Hij werd op 9 december gevonden in zijn woning. De politie vertrouwt het totaal onverwachte overlijden nog steeds niet en blijft onderzoek doen.

Door: Hans-Jorg van Broekhoven

Tot groot verdriet van velen kwam geheel onverwacht een einde aan het leven van de man die, onder meer als eigenaar van de PLUS supermarkt, voor velen het nodige betekende. Ook in de lokale wereld van muziekliefhebbers was hij een welkome gast, onder meer kind aan huis bij platenzaak De Waterput. Maatschappelijk bijdragen, sponsoren en zelf een handje toesteken; het zal hem in het bloed.

Onderzoek voortgezet

Men zou denken dat iemand die zo in het leven staat geen vijanden kent. Toch doet de politie al sinds zijn overlijden onderzoek. Woensdagmiddag is opnieuw zijn woning aan de Dorpsstraat in Halsteren doorzocht. Blijkbaar denkt men nog steeds sporen of aanwijzingen te vinden, die mogelijk wijzen op een onnatuurlijke dood. Eerder al was door het Nederlands Forensisch Instituut sectie verricht en werd een toxicologisch onderzoek ingesteld. Het onderzoek in de woning is nu afgerond maar het rechercheonderzoek loopt door, meldt de politie.