Roosendaal

Verwarde man gearresteerd voor vernieling van verlichting aan het huis van onbekenden

Close-up van fluoriscerend geel politielogo op rug van agent

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Agenten hebben woensdagnacht een man van 38 gearresteerd bij een woning aan de Hoogstraat in Roosendaal. Hij zou op de oprit van het huis spullen hebben vernield, zoals verlichting en bekabeling. Volgens de politie werkte de verwarde man niet mee en moesten ze hem naar de grond werken om hem te kunnen arresteren.

Bewoners van een huis aan de Hoogstraat in Roosendaal dachten dat ze woensdagnacht een inbreker hoorden. Ze lagen al in bed, toen ze aan de voorkant van het huis geluiden hoorden. De gewaarschuwde politie trof rond 0.30 uur een man aan op de oprit van het huis. Er waren wat spullen vernield. De man wordt daarom verdacht van vernieling van onder andere verlichting en bekabeling.

Volgens de politie werkte de verdachte niet mee aan zijn arrestatie. De agenten moesten de man naar de grond werken om hem te kunnen arresteren. “De verdachte leek onder invloed te zijn en maakte een verwarde indruk,” aldus de politie. Het bleek te gaan om een man van 38. Het is niet duidelijk waar hij woont. De verdachte is naar het politiebureau gebracht en zit nog vast. De bewoners van het huis hebben aangifte gedaan van vernieling.