Bergen op Zoom

Vierschaar gaat tickets megaproductie ’53 verkopen tijdens Krabbenfoor

Hans-Jorg van Broekhoven Hans-Jorg van Broekhoven

Van 8 tot en met 23 september voert De Vierschaar een grote productie op die de Watersnoodramp van 1953 als thema heeft. De tickets voor het schouwspel zijn normaal gesproken alleen te bestellen via de website. Wie zich wil verzekeren van een plek op de tribune, doet er goed aan ze tijdig te kopen. En wat is er leuker dan daarvoor naar De Krabbenfoor te komen?

Stichting De Vierschaar gaat een speciale voorverkoop houden van entreekaartjes voor ’53.  De organisatie beschrijft de productie als “een aangrijpend, spannend en ontroerend eerbetoon aan de slachtoffers en redders bij de Watersnoodramp uit 1953.”

Promotieteam

In een hiervoor gereserveerde kraam op het Cultuurplein biedt het promotieteam van de theaterorganisatie op vrijdag 28 en zaterdag 29 juli toegangsbewijzen voor het schouwspel te koop aan. Het Cultuurplein is te vinden op de Achterplaats van het Markiezenhof. Normaal gesproken zijn tickets alleen online te koop.

Megaproductie

De Vierschaar belooft bezoekers een ‘megaproductie’ in de open lucht op fort De Waterschans, met een cast van meer dan honderd spelers en adembenemende video-projecties. Op een podium van 1000 m2 en ondersteund door speciaal hiervoor gecomponeerde muziek. Per voorstelling kunnen zo’n 1200 bezoekers terecht op drie overdekte tribunes.

Wie dorst heeft gekregen van al die spectaculaire vooruitzichten kan op hetzelfde plein terecht voor een bijzonder biertje. Er is een speciaal ’53 bier gebrouwen dat dan ook te koop is.

Tickets en info over de Vierschaar of ’53 vind je op de website: www.vierschaar.nl