Halsteren

Zondagamateurs van Halsteren gaan door met hetzelfde trainersteam

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De zondagamateurs van voetbalclub RKSV Halsteren houden hun vertrouwde staf. Vorige maand was al duidelijk dat trainer Erwin de Nijs aanblijft als hoofdtrainer van het team Zondag 1. Maar ook assistent-trainer Peter Pijpers en keeperstrainer Marc Wildeman blijven bij de club. Dat heeft Halsteren zaterdag bekend gemaakt.

Door: Bianca van Vugt

Voetbalclub RKSV Halsteren is blij dat de hele staf van het team Zondag 1 wil blijven. In januari bleek al dat Erwin de Nijs aanblijft als hoofdtrainer van de hoofdklasser bij de zondagamateurs. En nu is duidelijk dat ook Peter Pijpers en Marc Wildeman bij Zondag 1 blijven: Pijpers als assistent-trainer en Wildeman als teammanager en keeperstrainer. Dat heeft de voetbalclub zaterdag bekend gemaakt.

Halsteren is tevreden over de staf voor de hoofdklasser Zondag 1. “We zijn blij met de stabiliteit die we hierdoor kunnen bieden richting de spelersgroep,” aldus het bestuur van de voetbalclub. “Op deze wijze is aan de randvoorwaarden voldaan om het volgend seizoen tot een succes te kunnen maken.” Halsteren vindt het belangrijk om spelers goed te begeleiden in hun ontwikkeling. “Het doel is om de talenten voor de club te behouden en ze door te ontwikkelen naar een hoger podium.”