Nieuws

HOOGERHEIDE - Drie jongens (14, 15 en 16) uit Hoogerheide zijn donderdagavond bedreigd tijdens het hardlopen. De 14-jarige jongen is daarnaast ook geslagen. Hij raakte licht gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

De drie minderjarige jongens waren donderdagavond aan het hardlopen in de omgeving van de Antwerpsestraatweg in Hoogerheide toen zij uit het niets werden bedreigd door een groepje onbekende personen. Een van de jongens werd geslagen en heeft lichte verwondingen aan zijn hoofd opgelopen. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De andere twee slachtoffers hebben op het politiebureau aangifte gedaan.

Een getuige heeft drie mannen gezien die de jongens hebben bedreigd en kon gegevens van de auto waarin de verdachten zaten doorgeven aan de politie. Agenten hebben de auto en de jongens kunnen opsporen. Het gaat om drie jongens van 16, 17 en 18 jaar oud. Ze zijn afkomstig uit Bergen op Zoom en Huijbergen. Ze zitten nog vast voor verhoor.

De politie is nog op zoek naar twee andere verdachten die bij het incident betrokken waren. Nieuws

ALGEMEEN

Genomineerden Sportgala Bergen op Zoom bekend

20 november 2017

Het sportgala staat weer voor de deur. De Commissie Sportverkiezingen van de gemeente Bergen op Zoom heeft 18 sporters en sportteams genomineerd voor een titel op het 41 e sportgala.

ALGEMEEN

Door het riet de Binnenschelde niet meer zien

20 november 2017

Grote en blijvend groeiende rietkragen doemen op aan de waterkanten van de Binnenschelde. Aan de Oostplaat en waterkant aan de Binnenschelde is zelfs al jaren geen onderhoud gepleegd. Dit brengt veel overlast met zich mee.  Terug naar het overzicht