Nieuws

HOOGERHEIDE - Drie jongens (14, 15 en 16) uit Hoogerheide zijn donderdagavond bedreigd tijdens het hardlopen. De 14-jarige jongen is daarnaast ook geslagen. Hij raakte licht gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

De drie minderjarige jongens waren donderdagavond aan het hardlopen in de omgeving van de Antwerpsestraatweg in Hoogerheide toen zij uit het niets werden bedreigd door een groepje onbekende personen. Een van de jongens werd geslagen en heeft lichte verwondingen aan zijn hoofd opgelopen. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De andere twee slachtoffers hebben op het politiebureau aangifte gedaan.

Een getuige heeft drie mannen gezien die de jongens hebben bedreigd en kon gegevens van de auto waarin de verdachten zaten doorgeven aan de politie. Agenten hebben de auto en de jongens kunnen opsporen. Het gaat om drie jongens van 16, 17 en 18 jaar oud. Ze zijn afkomstig uit Bergen op Zoom en Huijbergen. Ze zitten nog vast voor verhoor.

De politie is nog op zoek naar twee andere verdachten die bij het incident betrokken waren. Nieuws

ALGEMEEN

The MusiCompany presenteert de Legally Blonde Taxi

24 mei 2017

De Bergse musicalvereniging The MusiCompany heeft in samenwerking met taxibedrijf Geers en RMT design een nieuw promotiemiddel: een Legally Blonde Taxi. Met daarbij een toffe actie. Eind juni voeren ze de swingende musical Legally Blonde op in theater de Maagd en je kunt er kaarten voor winnen!  

ALGEMEEN

Wilde achtervolging door Bergen op Zoom

24 mei 2017

Een 18-jarige man uit Bergen op Zoom is dinsdagavond opgepakt na een wilde achtervolging. Surveillerende agenten wilden zijn auto controleren op de Postweg in Tholen, maar hij ging er met hoge snelheid vandoor.Terug naar het overzicht